четвъртък, 16 септември 2010 г.

HASHIRAMA IS OWNED

О, от доста време не сме се виждали, приятели! Домъчня ми вече! Е, имам си и причина разбира се - с Изуна се бяхме разбрали да се редуваме, но на горкото ми братче му гръмна монитора и ... да, сещате се ... (няма да мога да го tease-вам) Но ето, че има шанс (макар и доста малък заради родителски приумки) да се срещнем и на живо, така че стискайте палци.
А сега - към любимата ми част, ревютата на мангите. Първо Блийч, аа да ... Мисля да я зарязвам. Тръпката, която Гин ми носеше с участието си в мангата, изчезна. Сега остана сухата битка между гейската пеперудка Айзен и новият последовател на Конан варварина - Ичиго. И като заговорихме за Конан и пеперудки, вече стигнах до нова формула: Ичиго + Айзен = Конан (не варварина, а говорим за Конан от Наруто). Защо? Ами това е пределно ясно - благодарение на новата 510 глава от мангата! Както винаги аз я преведох и почти никой не забеляза това, но ето линкче към сайтчето http://www.manga510.hit.bg/  В този прословут чаптер Конан може да се опише точно така:
Oh, happy day - pretty rainbows and lots of flowers with the pretty rabbits and ponies 8D

Радвам се поне, че това беше Конан, а не Нагато, че иначе щях да се отпиша от тая манга завинаги. *прекръства се* Тъй като тази битка беше просто епична, реших да й отделя едно преразказване, което си струва да се прочете дори от самият Кишимото!
*В амегакуре вали си дъждеца*
Мадара: Здрасти Конан 8D Как сме? Какво ще кажеш да ми предадеш риннегана и да изпуснем досадните филъри по разговора ни после?
Конан: Няма начин, Мадара - за филърските разговори плащат тройно повече и няма да ти дам риннегана така лесно - първо трябва да ме победиш като 2/3 от битката се състои в разговори.
Мадара: Добре, но не очаквай да не изнасиля мъртвото ти тяло после!
*Битката започва, но не още ... да не изпускаме разговорите преди битката*
Мадара: Трябва да те питам едно нещо преди да започнем - защо по дяволите ми изневери с Наруто?! Трябваше да имаме деца!
Конан: Защото той е светлината на нашият Господ - нещо, което ти никога няма да си! Дори и Нагато, И Яхико го признаха.
Мадара: Първо Яхико е мъртъв, и второ аз съм бащата на Нагато - аз му дадох риннегана, така че съм му дефакто баща - неговият живот ми принадлежи и сега дойдох да взема мъртвото му тяло и да го изнасиля!
Конан: Не смей да обиждаш произхода на Нагато - той не е копеле! *напада го с пищови по различни учебни предмети*
*пищовите минават през Тоби*
Мадара: Ах, интересна ти е тактиката - да ме замеряш с хартишки, но те уверявам, че това няма да свърши работа. И все пак продължавай, искам да видя докъде може да разтегне Киши локума.
*след няколко часа замеряне с хартишки*
Мадара: Добре, това ми омръзна - ще те всмуча. *започва да я всмуква*
*следва голямо бум*
Мадара: Дейдара да не би да се съживи?!
*флашбек на Конан*
*флашбек*
*флашбек*
*флашбек*
*флашбек*
*флашбек*
*флашбек*
Мадара: *нервичка* Няма ли да свършва вече?!
Конан: А да, аз вярвам в Нагато и Яхико и ще умра за Наруто!
*Мадара диша тежко като е полу-разголен и със счупена маска, така че да се вижда само едното му око и му липсва ръка*
Мадара: Доообре, признавам - не очаквах, че си учила при Дейдара ... Но това, че нямам ръка не значи нищо, защото лесно мога да си прикача нова. Между другото, от това можехме да умрем и двамата, така че те спасих и ти давам втори шанс - върни се при мен или  си понеси последствията!
Конан: ... Знаеш ли защо те зарязох? И аз, и Нагато?
Мадара: Това не ме интересува - нали и без това накрая пак ще умреш, а аз ще получа каквото искам? *повдига вежда*
Конан: Ти си ужасен човек със синдром към изнасилване на мъртви тела - не можеш да бъдеш нищо друго освен тъмнина!
*Конан изпраща хиляди експлозивни учебници по Мадара насочвайки ги с the power of the force*
Конан: Всички онези нощи с теб ми дадоха полезно инфо и сега знам как да те унищожа!
Мадара: Знаех си, че си кучка!
Конан: Обиждай ме, но това няма да те спаси от хилядите билиони учебници, които ще те затрупат и ще експлодират - можеш да се насладиш на 10-минутно нон-стоп шоу с фоерверки!
Мадара: Мамка му ... пак ще има филъри!
Конан: Казах ти, че ми плащат повече.
*след 10 минути в експлозии*
Конан: *облекчение* Знаех си ... Мадара не е манипулаторът, за когото всички го смятат. А и сега е мъртъв, така че никой не го интересува повече.
Мадара: Така ли си мислиш? *появява се зад нея*
Конан: *пребледня* Майкъл Джексън е жив?!
Мадара: Не, аз съм ... Защо винаги меришеш на хартия като ти дишам във врата?
Конан: ... Игнорирам този въпрос. Сега ми кажи как уживя?! Плана ми беше перфектен! Правих 3D симулаций, рисувах го на хартия поне 100 пъти ...
Мадара: Защото аз съм Учиха, а ти не си!
Конан: Това не е честно ...
Мадара: В договора ни с Кишимото пише, че Учиха винаги трябва да са над другите.
Конан: А после ме питай защо те зарязох ...
Мадара: Млък - сега, тъй като ми беше някога любовница, ще ме изслушаш как получавам оргазъм при мисъл за моят идол - Рикудо Мъдреца.
Конан: Ама аз не искам да слушам ...
Мадара: Млък! Ще ме слушаш щеш-нещеш!
Конан: Ето още една причина да те напусна ... *мрънка си*
Мадара: Изанаги ... бла бла бла бла ... Рикудо ... бла бла бла ... ин-янг-йо ... бла бла бла ... опашатите зверове са секс символа на Рикудо ... бла бла бла ... I OWN HASHIRAMA ... бла бла бла ... Рикудо е моят идол и любима порно звезда ... бла бла бла ... Данзо е господин-"искам да съм известен" ...
Конан: Стига - писна ми вече!!
Мадара: Значи вече искаш да умираш и да изнасиля брутално тялото ти? Е, нямам против, а докато стенеш в отвъдното може да проклинаш единствено Наруто и глупостта на Нагато да се влюби в него и да унщожи федерацията на НаруСасу фенките, от които получавах толкова много зелени банкноти ...
Конан: Не ... не може да бъде ... Нагато не се е пожертвал заради глупост, а и Наруто не е гей, аз вярвам в него и като доказателство ще използвам финалното си джутсу върху теб - Велика Пъстроцветна Дъга на Надеждата с мост, чиято опора ще бъда аз! *вдига ръце към небето, което започва да се прояснява*
Мадара: О, я млъквай! *хваща я за гърлото* Писна ми от този филър и бръщолевиците ти, за това ще източа информацията, която ми трябва, а ти ще умреш със следното на ум: Няма ли НаруСасу, няма и да има продавания на мангата,няма ли продавания, няма да има пари за мен. So deal with it, bitch!
*Конан умира*
Мадара: А чудесно! А сега мога да се върна към изнасилването на телата ... Кекеке - както и към великата ми финална цел - да own-вам и Рикудо, което ще стане след като получа по-голяма сила и от неговата! Муахахахаха! 

И като заговорихме за дъгички ...

Да, хора, всъщност това е истинската битка между мен и Конан ... Колкото и да не ви се вярва хД Но, нека бъдем сериозни - чаптера си беше супер. А и сега имам повод на радост - Хаширама е под нивото ми >3 Което ще рече и Учиха>>>Сенджу. Долни ХашиМада фенки - сега може да горите в ада, защото ме правите uke вместо seme, което е най-големият грях!
Сега си спомних и още една добра страна на новата манга - Сакура се съгласи да ми бъде sex slave и да ме последва в моята , цитирам, "new pretty full black and white rainbow world". Мда, Сакура, разбира се, че ще се съглася да те завлека между времето и пространството, (така най-вече няма да пречиш на НаруСасу индустрията) където ще си прекараме доста добре *приготвя каишка, вериги и вибратор* О, вижте времето ... трябва да вървя! Чао-чао!

Моят нов role model - Рикудо Мъдреца!
Тази картинка странно страшно много ми напомня на "Тобинатора се завръща" ...
Докато преглеждах старите манги, се натъкнах на това - Sasuke gets owned by me. Това е самата истина - вече почти всички герои в мангата са own-вани от мен! 8D
Най-яката МадаСаку картинка ... може би заради кръвта. Кекеке
И за последно - една картинка, която да разведри настроението ви!

Послепис към ТВ Токио: Защо подяволите ме вкарвате в новия еп, като в следващият няма да присъствам, а пак ще бъде проклет филър?! Мамка ви! Дано отново ви сполети онзи рисуващ с краката си аниматор (но не разбира се на моя сцена)!

Мадара, вашият господар дори и след смъртта ви, аут

Няма коментари:

Публикуване на коментар